Disfunctioneel


Kasteel


Ik probeer oude playmobil spullen te verkopen.

Eerlijk gezegd in opdracht van mevrouw Mondo die nu in het buitenland is, ik wilde alles weggeven. Maar goed. Daaronder bevindt zich een 'meeneem kasteel'. Er kwam een email van een geïnteresseerde.

Maar die wilde wel per sé dat de ophaalbrug compleet was, met kettingen en gewichten.

Brug


Ai...

Dus ik zoeken... en dat is al zoiets. Maar uiteindelijk vond ik alleen maar dit:

Ketting


Te kort en van Lego bovendien...

Ik mail terug van helaas, maar het is al heel goedkoop dus wat maakt het uit. Nou blijkt dat de potentiële koper relatie-therapeut is en bij haar therapie voor kinderen een 'meeneem-kasteel-met-werkende-ophaalbrug' nodig heeft.

Hoe symbolisch. Ja ik snap dat dat uitmaakt. Maar. Wat wil het zeggen dat wij een disfunctioneel meeneem kasteel hebben?

Ehm...

Wij kunnen niet van half-half?

Het is ja of nee?

Ehm...

Beste mevrouw de therapeut,

Ik moet u bekennen dat ik denk dat de kettingen en gewichten voor iets anders therapeutisch gebruikt zijn. Vast iets met het afzinken van een sprookjesprinses. Net zoals de knuffelbeer de jeugd ook niet overleefd heeft.

Voorheen een beer