MachtsvertoonZoals je wellicht weet probeer ik goed te kijken. Ik geloof dat de wereld om je heen vol is met betekenisvolle details. Of laat ik het zo zeggen, details die, als je ze goed ziet, een betekenis voor jou kunnen hebben.

Dat hoeven geen grote, zware betekenissen te zijn. Als dingen oproepen tot een kleine, vederlichte gedachte vind ik het al mooi.

Zoals twee, niet lekker gevonden, uitgespuugde snoepjes op de stoep.

Hartjes


Twee bloedende hartjes.

Ach.

En zo zag ik laatst, bij mijn accountant ook iets. Terwijl ik dagen, met mijn bed vol bonnetjes, orde probeerde te scheppen in de chaos... En met de hakken over de sloot, met een dikke map vol papiertjes verscheen... Met nietjes bij elkaar gehouden en met plakkertjes aan elkaar bungelend...

Zag zijn bureau er zo uit:

Appel no Apple


Machtsvertoon...