Waar heb ik...


Tapes


Vandaag kreeg ik reclame in de digitale brievenbus.

Blokhut


En jullie weten dat ik op details let, maar dit is wel toevallig.

Ik zie een verband. Wie niet? Kijk eens naar mijn achtergrond:

Blokhut


Ik zou zeggen: 2 zielen, 1 gedachte.

Al reken ik iets meer tot mijn 'gereedschap'. Zoals een flesje champagne en twee glaasjes, voor plotselinge gevallen van feest. En een gevonden dobbelsteen of een gestolen gekleurde blijartbal. Over biljartballen: Ik kreeg ooit een Donald Duck opgestuurd:

DD


Waarin eigenlijk hetzelfde gedachtesprongetje gemaakt wordt als ik maak in 'Het ei van Leon'.

Poolbiljartballen hebben iets weg van paaseieren. Zo zie je maar: Alles is al eens gedaan of gedacht. Dat klopt natuurlijk, de vraag in dit geval is alleen wie het eerst was. Want ik ben later op de redactie van Donald Duck geweest en daar bleek een vormgever te werken die mij en Mondo Leone kent.

Niet dat het er toe doet.

Zo gaan die dingen.