Eigen


Koningshoeven


Ik deed gisteren een soort verwonder-workshop voor een stuk of 50 geïnteresseerde tieners in de Koningshoeven abdij bij Tilburg.

Workshop
Workshop


Op Mondo Leone plakt geen leeftijd, zoals je ziet.

Ik ben er ook van overtuigd dat je steeds universeler wordt naarmate je dichter je bij jezelf komt. Dat lijkt met elkaar in tegenspraak, maar is echt niet zo. Onze kernen verschillen namelijk niet zo veel. Uiteraard heb ik daar ook de Mondo-klassieker over biljartballen, paaseieren en originaliteit gedaan:

HET EI VAN LEON

Ei


Na afloop kwam er een begeleider naar me toe en zei: Jij hebt het ei-genHahaha!

Toen ik dat thuis vertelde tegen mevrouw Mondo, die medisch bioloog is, zei zij zonder op of om te kijken: Natuurlijk... jij bent een man. Doelend op de genen en het Y-chromosoom.

X