Mei is voorbij


Mereltje


Een piepklein ex-merel-ei.

De merel in mijn tuin blijkt in mei drie eitjes te hebben gelegd.

Net zoals ik.

Een ei is deze site die nu sinds kort draait en waaraan nog driftig wordt gesleuteld.

Een ei is de masterclass die ik onlangs gegeven heb. Ben ik toch een beetje les aan het geven... wie had dat gedacht? Nou mensen van de kunstacademies van Utrecht en Amsterdam wel, want die hadden me gevraagd, maar ik niet, want ik was er in allebei de gevallen (in Utrecht na twee weken, in Amsterdam na 1 dag) mee gestopt.

En het laatste en misschien wel belangrijkste ei is het Instituut voor Verwondering, waarbij we het eerste jaar in mei hebben afgesloten, maar waarmee we door gaan. Ik heb zelfs een manifest geschreven. Eind augustus (want begin september ben ik waarschijnlijk naar (Zuid-Afrika voor een huiskamerfestival) gaat het tweede jaar beginnen en de inschrijving is geopend.

En nu maar voeren en hopen dat de mereltjes groeien.