Bladmuziek


Vleugel


De Parade begint over een week. Ik ben er dit jaar niet bij.

Had ik het gewild? Nee, eerlijk niet. Ik heb veel te veel zin om iets nieuws te gaan doen en deze zomer zoveel mogelijk tijd in het Instituut voor Verwondering te gaan stoppen. We zijn daarmee bezig om een heel bijzondere gast naar Nederland te halen. Daar vertel ik later meer over.

Maar ik heb vaak en (bijna) altijd met veel plezier op de Parade gestaan. Ik zal in de aanloop naar de nieuwe Parade wat foto's uit de oude doos halen. 

Zoals bovenstaande foto waar iemand aan het schaduwspelen is. Dat is nog eens bladmuziek!

Ik doe er nog twee bij. Een foto achter de schermen. Een oudje, uit 2006, ergens diep in de nacht, toen twee medewerksters probeerden tegelijkertijd in een keukenkastje te passen:

Twee meisjes in een keukenkastje


En een geschminkt meisje op een zomerse dag in Den Haag. 

Meisje