Clip en klaarNadat ik een introductiefilmpje van mezelf en mijn manier van kijken (ik ben namelijk gastdocent 'waarneming' geworden aan de kunstacademie in Utrecht) gemaakt had dacht ik: dit is eigenlijk heel leuk!

Waarom doe ik dit niet veel vaker? Korte, schetsmatige filmpjes maken met heel simpele, eigen middelen. Camera, gitaar en stem, klaar. Vandaar: Clip en klaar. Als een soort van gedachtenballonnetjes. Even bij iets stilstaan. Iets op je eigen manier bezien.

Lekker dichtbij.

Dit wordt de kern van de tweede jaargang van het Instituut voor verwondering. Als je mee doet krijg je Iedere week een inspirerend bericht. En daar zullen een boel van deze korte kijk- en luisterwerkjes bij zitten. 

Volgende week laat ik nog een voorbeeld zien en dan is het oktober en zijn we vertrokken, dan gaan de 'Verwonderlingen' voor. Dan verhuizen deze filmpjes in eerste instantie naar het besloten deel van deze site.

Doe je mee? Lijkt me geweldig. Stuur een mail naar: info@instituutvoorverwondering.nl

Een abonnement op deze parelketting kost 50 euro voor een jaargang. Dat is ongeveer 1 euro per week maar dan heb je ook wat. En ik ook natuurlijk, daar kan ik voor aan de slag. En kan ik op die manier deze site en de filmpjes ook reclamevrij houden.

Mensen die mee doen, zogenaamde 'verwonderlingen' krijgen ook toegang tot de 50 inspirerende berichten van vorig jaar. 

Of weet je misschien iemand waaraan dit besteed is? Dan is dit wellicht een leuk cadeau. Je geeft iemand quality time. Geef het maar door, dan maak ik een mooi welkomsbericht voor de gelukkige.