Kessels school


Tablaux vivant

Ik weet niet of die bestaat, maar ik ben geloof ik een beetje van de Erik Kessels-school. Ik hoop ooit een foto te maken die zo goed is als de (vaak weggegooide) foto's die hij vindt. Alleen zou ik ze nooit weggooien natuurlijk.

In een straatje

Of maakt. Want hij maakt ook zelf foto's.

Meesterlijke Missers

Ik kreeg voor mijn verjaardag een boekje van hem: Meesterlijke Missers (Maak van falen je handelsmerk). Hahaha, nou op dat punt ben ik al een heel eind.

Heel aardig mislukt

Ik voel me meer verwant met Erik Kessels dan met Hans Aarsman, hoewel ik ooit een 'Aarsmannetje' bij Hans Aarsman zelf heb gedaan. Ik zie dingen in de werkelijkheid en maak daar een foto van. Hans Aarsman ziet dingen op een foto en zegt vervolgens iets over de werkelijkheid.

Al zie ik natuurlijk ook wel dingen op foto's.

Schaduwspelbreker

Valt je niks op?

Schaduwspelbreker

De schaduw klopt helemaal niet.

Schaduwspelbreker

En daar ook niet. 

Daar is iemand van falen zijn handelsmerk aan het maken.