Opruiming


Salade

Ik had mij goed voorgenomen iCloud eens op te ruimen.

Daarbij heb ik wat telefoonfotootjes gevonden die ik, ter verhoging van de feestvreugde, de geïnteresseerde kijker niet wilde onthouden.

Hierboven het resultaat van het feit dat iemand mijn buurvrouw en mij, tijdens een tuinfeestje, de opdracht gaf wat groente te snijden en in een schaaltje te doen.

Plantje

Mijn ene buurvrouw in het verzamelgebouw waar ik mijn werkruimte heb, had de andere gevraagd om haar plantje water te geven. Ze had het plantje klaargezet, met waterfles en kaart waarop ze het plantje getekend had. Met stipjes. Het tekent haar.

Slodrig

Stukje minder zorgvuldig en liefdevol.

Mooi

En gezien tijdens de Dutch Design Week. Wel een mooie lekkage-reeks.

Uitgebreide documentatie van de mooiste dag

Deze mensen willen er heel zeker van zijn dat hun mooiste dag goed vastgelegd wordt. Er liep op de wal nóg een fotograaf.

Ik heb de neiging om aan 'haakjes' te blijven hangen. Een 'haakje' is een detail waar iets mee is. En ter afsluiting een voorbeeld van een detail waarachter misschien wel een heel verhaal zit.

Op het perron van het vernieuwde Centraal Station in Utrecht:

Haakje

Die lekkage vlekken in Eindhoven vind ik mooi, maar dit vind ik lelijk.

Alle pilaren staan van boven naar beneden schuin naar binnen, alleen die twee bij de trap knikken naar buiten. Het lijkt eigenlijk net alsof het gat van de trap niet helemaal lekker uit is gekomen. Oepsie. Te ver naar links. En dat er toen geïmproviseerd is. Hahaha.

Hier is iets mee. Dit is echt iets waar ik achteraan zou kunnen gaan. Sterker nog, ik heb een mail naar de persvoorlichter gestuurd. maar die reageert niet. Misschien heeft zij er geen oog voor.