3 x hetzelfde en toch anders


TivoliVredenburg

Vorige week donderdag: in de Hertz zaal TivoliVredenburg (zie bovenste monitor) tijdens onderwijsdag HKU. Speelde voor docenten en studenten. Ik hoorde dat er een student was die na mijn optreden zei: Hij doet precies wat ik ook wil gaan doen!

Dat is mooi om te horen, maar wat is het eigenlijk precies dat ik doe?

Foyer De Vest

Eergisteren in de kleine Foyer van Theater de Vest in Alkmaar, tijdens het theaterweekend.

Pabo Breda

Vandaag op de Pabo in Breda. Bij het begin van de leergang: De creatieve leerkracht.

Ik doe eigenlijk overal hetzelfde, maar de mensen zien het anders. Als voorbeeld van een kunstenaar die zijn eigen vorm heeft gevonden, als theater en als voorbeeld van hoe leuk het is om op onderzoek te gaan. 

Binnenkort als een inspirerende lezing in de raadszaal in Oss, tijdens een training van HR mensen van het UMC en op een verrassingsfeestje van iemand die jarig is.

Weer 3 keer hetzelfde en toch anders.

Of tijdens een landelijk congres van huurrecht advocaten, de kick-off van de leergang narrativiteit op de HKU en tijdens een crowdfund optreden voor een nieuw project.

Dat Mondo Leone niet in een vakje past werd vaak als bezwaar gezien. Maar nu kan ik zeggen: ik pas niet in één vakje... maar in een heleboel tegelijk!

Het maakt mij niet uit hoe mensen mij zien. Zolang er maar lichtjes in de ogen verschijnen.