Het verhaal gaat door


Het verhaal begint zo, in LUX in Nijmegen

Het heeft een tijd geduurd, maar daardoor krijg je ook meer afstand en dat blijkt goed te zijn voor een verhaal.

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar nu blijkt dat de momenten die mij het meeste pijn hebben gedaan, het waardevolst zijn.

De Schat van Mondo Leone leeft als nooit tevoren.

Afgelopen woensdag heb ik het verhaal verteld voor de leraren van een aantal samenwerkende basisscholen, afgelopen donderdag voor medewerkers van de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, vrijdag kreeg ik een aanvraag en komende zondag ga ik de luxe, uitgeklapte versie doen in de Meesterklas Vertellen. Wie had dat gedacht, toen ik in het gat in Mittenwald zat.


Een heuse reader vol blunders, do's don't's, duur betaalde inzichten en tekeningetjes

De Meesterklas van 24 maart zit vol, als je geïnteresseerd bent... op 14 april doe ik er nog een. Stuur dan een mail naar info@instituutvoorverwondering.nl