Handjevol foto's


Een vrouw sliep met haar mond een beetje open in de trein, op weg naar Alkmaar.

Op weg naar de Showman's Fair...

Op de terugweg zag ik weer een soort giraf, maar dan heel anders.

Geen idee wat dit is. Of is geweest.

Maar dit:

Is een selfie-schetsje, met nogal glimmende munt van 'De Schat van Mondo Leone'.

Half per ongeluk wel opmerkelijk gelukt. Ik zit er over te denken om terug te gaan naar Mittenwald en daar op 'ons gat'...

...ons stukje asfalt, een foto te gaan maken.

Met munt, of munten want ik heb er meer. Maar misschien moet hij wel gewoon zoals boven, thuis. Om als promo materiaal te dienen voor het Schatgraafverhaal. Dat ik meer en meer aan het vertellen ben. Het is met de jaren ook sterker geworden. Ik weet beter waar het over gaat.

Binnenkort doe ik het voor de mensen van een organisatie voor gedragsverandering, op 'Sustainable MBA in one Day' en voor 300 politiemensen, om maar wat te noemen. Misschien ook nog op een wiskundecongres, zeker voor de studenten van de kunstacademie waar ik voor het vijfde jaar gastdocent ben.