Bijna NieuwjaarEen oude polaroid, uit de begindagen van Mondo Leone. Gemaakt door Niels Stomps (foto) en Sybren Kuiper (ontwerper). Toen ik voor het eerst in het theater ging spelen. Op Festival aan de Werf. In 2002.

In 2002 werd ik 40. Mondo Leone beginnen en dus 'dingen op mijn eigen manier gaan doen' was echt een 40-ers / 'nu of nooit' beslissing. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb.


Een foto gemaakt vandaag, 12 april 2021, blij als ik ben met mijn nieuwe camera en een nieuwe dag.

Deze 12e april is niet zo mooi als 12 april 2007. Die dag was echt prachtig. Een stuk warmer dan vandaag. Op die dag, die Martin Bril zaliger de dag er na tot 'rokjesdag' verklaard had, maakte ik onderstaande foto, waar de bovenstaande een knipoog naar is:


De camera is beter, de man ouder, maar meer zichzelf. Dat is toch een voordeel van ouder worden (en dingen lekker op je eigen manier doen). 

Op 12 april 2007 maakte ik dit liedje.

Laat maar komen dat nieuwe jaar. Ook al word ik dan nog ouder.