Binnenpretpakket


'Mondo Leone's Binnenpretpakket' is een project dat in februari 2022 loopt.

Iedere dag zal ik een 'Binnenpretje' maken. Dat is een prikkelend, vrolijk makend of ontroerend bericht (dat op z'n Mondo Leone's zal bestaan uit een combinatie van verhaal, muziek en beeld) dat om 17:00 uur op een afgeschermd deel van deze site verschijnt. Iedere dag komt er eentje bij de al eerder verschenen berichten. 

Een Binnenpretje duurt zo'n vijf minuten. Je kunt ze eenmaal daags nemen, maar uiteraard ook opsparen en bijvoorbeeld na twee weken bingewatchen. Dan duurt zo'n verzameling dus (14 x 5 min) ongeveer een uurtje. Net zolang als een fysiek huiskamerconcert dat ik zo lang als deze coronamaatregelen duren (met die voor muziek en theater dodelijke anderhalve meter) niet kan geven. Het is dus een soort digitaal Thuiskamerconcert.

Meedoen komst 1 euro per dag, dus 28 euro aangezien 2022 geen schrikkeljaar is. Een fysiek huiskamerconcert kost (in betere tijden) zo ongeveer 15 euro per persoon. Mocht je de Binnenpretjes in twee bupsen kijken, als bovengenoemd Thuiskamerconcert dan heb je er dus twee voor 28 euro.

Als je mee wil doen maak je 28 euro over naar NL 79 RABO 0394 5702 86 tgv LJGP Giesen en vervolgens stuur je een email naar club@mondoleone.nl waarin je ook een deel van je rekeningnummer vermeldt, dat is handig voor de administratie. Mocht je nog geen lid van Club Mondo Leone zijn (gratis en verplicht tot niets) vermeld het dan ook even, dan ben je het vanaf dan. Uiteraard kun je het Binnenpretpakket cadeau doen. Laat dan ook weten aan wie.